Type Here to Get Search Results !

Siber Koza, teknoloji ve inovasyonun gücüyle donatılmış bir gelecek için yeni inovasyon merkezini Batman Üniversitesi bünyesinde açtı!

Genç beyinlerin dünya sorunlarına çözüm üretebilecek teknoloji, yazılım ve yapay zeka alanlarında projeler geliştirmelerine olanak tanımak hedefiyle yola çıkan Siber Koza, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Dicle Üniversitesi, Pakistan Air University, Pakistan NASTP (National Aerospace Science and Technology Park-Ulusal Havacılık Bilim ve Teknoloji Parkı) bünyesinde başarılı İnovasyon Merkezleri kurduktan sonra, şimdi de Batman Üniversitesi ve Lider Koleji'nde yeni merkezleri hayata geçirmenin heyecanını yaşıyor.

Batman Üniversitesi Siber Koza İnovasyon Merkezi açılışı, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Türkiye Yazılımcılar Federasyonu (TÜYAFED) Başkanı Mustafa Çalış, Türkiye Sağlık Enstitüleri (TÜSEB) Başkanı Prof.Dr. Erhan Akdoğan, Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) Başkanı Prof. Dr. Levent ERASLAN ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Siber Koza Genel Müdürü NURULLAH ERDEM'in katıldığı kurdela kesme töreni ile gerçekleştirildi.

Batman Üniversitesi Siber Koza İnovasyon Merkezi açılış törenimizde bizlerle beraber olan teknoloji ve yazılım alanında faaliyet gösteren sektör uzmanlarına, değerli akademisyenlerimize, öğrencilerimize ve kıymetli konuklarımıza çok teşekkür ederiz.

#siberkoza #artıkkozadançıkmazamanı #inovasyonmerkezi


Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.